El millor de casa nostra:
Cusins Selecció

Cusins Selecció és un segell que acredita la naturalesa dels nostres productes. La gamma Selecció prové de la nostra terra, una zona reconeguda per la qualitat de la seva carn. Per garantir un producte 10, cuidem els nostres animals respectant el seu benestar i el seu entorn, per oferir una experiència culinària excel.lent.
Tots els nostres ramats de xais neixen i s’alleten a la demarcació de l’Empordà, ben a prop de casa nostra. El creixement dels animals es realitza mentre surten a pasturar cada dia de la setmana al voltant de la granja durant hores. La seva alimentació es cuida segons l’edat de l’animal, des de la llet fins a farratges frescos cultivats a la comarca. Qualitat, proximitat i benestar animal excepcional.
Vedella de Girona de les granges dels nostres ramaders, seleccionades específicament per tal de poder oferir producte de la nostra terra. Aquesta és una zona reconeguda per la qualitat de la seva carn, que cada cop té més demanda entre els més exigents. Cuidem els nostres animals al màxim per poder oferir als nostres clients una carn de primer nivell, encara per descobrir per a molts.
La carn dels productes Duroc és més melosa, més tendra i de gust més intens. En contraposició al porc comú, durant la cocció no deixa anar aigua, senyal de la seva qualitat superior. A més a més, gràcies al seu alt índex d'infiltració de greix intramuscular, la carn del porc Duroc és ideal per elaborar-ne pernils, lloms i costelló.